Etha Wind

Seisomme suunnitelmamme takana

Etha Wind ei ole pelkästään asiantuntijapalveluita myyvä yritys, vaan tiimi, joka hallitsee koko prosessin tuulivoiman hankekehityksestä, kaupanteon tukeen ja tuotannon valvontaan asti. Meillä on syvällistä tuulivoima-alan ja tuulen ominaisuuksien tuntemusta yhdistettynä projektiosaamiseen. Tiimimme tehtävänä on selvittää luotettavasti ja ripeästi, onko hanke järkevä ja kannattava eri osapuolten kannalta. Olemme riippumattomia ja suosittelemme vain hankkeita, joiden takana voimme seistä sekä julkisuudessa että asiakkaamme edessä.

Teemme tuulen ja katseen kestäviä suunnitelmia

Suunnittelemme projektit niin, että ne kestävät kaikkien osapuolten tarkastelun ja kysymykset julkisuudessa tai valitustilanteissa. Suunnittelussa on osattava asettua jokaisen osapuolen; maanomistajan, kunnan, asukkaan, projektinkehittäjän, rakentajan ja etenkin tuulivoiman tuotannosta vastaavan yrityksen saappaisiin. Tuulivoima ei saa häiritä luontoa, liikennettä eikä asukkaita. Lähtökohtana on, että projektin tulee olla kannattava kaikille osallisille. Siksi tuulisuusarviot ja tuotantolaskelmat, melu-, välke- ja ympäristövaikutukset sekä sijoitussuunnitelma tulee tehdä huolellisesti ja riippumattomalla tavalla. Tunnemme tuulen – läpikotaisin ja haluamme laittaa sen töihin – tuottavalla ja ympäristön huomioivalla tavalla.

 

Yritys

Onnistuneita projekteja asiakkaillemme

Ammattitaitomme ja tiimimme kokemuksen avulla jokainen projektin vaihe tähtää tehokkaaseen ja kestävään ratkaisuun. Koska tiimimme ei koostu yksittäisistä asiantuntijoista eri yrityksissä, vaan ihmisistä, jotka ymmärtävät kokonaisuuden, voimme projektin jokaisessa vaiheessa peilata omaa selvitystä, laskelmaa tai toimenpide-ehdotusta kysymyksiin: Toimiiko tämä käytännössä? Onko ratkaisu toimiva ympäristön ja ihmisten kannalta? Tuottaako tämä tarpeeksi? Millä ratkaisulla voimme optimoida tuotannon? Asiakkaamme arvostavat tätä toimintatapaa – jokaisella heistä on tavoite saada oma projekti maalin.  

Yhteinen maapallomme – yhteinen missiomme

Tänään kaikki puhuvat ilmastonmuutoksesta. Meillä oli jo 2000-luvun alussa vahva missio tuottaa energiaa kestävällä tavalla. Silloin markkinoiden mielestä projektit piti saada valmiiksi äkkiä. Meidän mielestämme ne piti suunnitella tehokkaiksi ja tuottaviksi ja samalla pelastaa jääkarhut. Missiomme on edelleen sama – tuottaa energiaa kestävällä, kannattavalla ja ympäristöystävällisellä tavalla. Se antaa meille kaikille mahdollisuuden tehdä konkreettisia tekoja ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Toteuta kanssamme kestävää liiketoimintaa

 

Etha Wind – Sustainable business – Kestävää liiketoimintaa