shutterstock_1037418967-2

Rekrytoimme työntekijöitä projektianalytiikkatiimiimme

Projektianalytiikkatiimimme kasvaa uusilla jäsenillä. Hae mukaan viimeistään 10.6.2021.

Etha Wind on vuonna 2003 toimintansa aloittanut vaasalainen tuulivoimakonsultti. Tänä päivänä olemme Suomen suurin tuulivoimakonsulttiyritys. Etha Wind on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa suurta osaa kaikista suomalaisista tuulivoimaprojekteista. Missiomme on tukea liiketoimintaa, joka on kestävää sekä ympäristön että talouden näkökulmasta.

Tarjoamme laajan valikoiman konsulttipalveluita, aina projektisuunnittelusta lupapalveluihin ja transaktiotukeen. Erillisten konsulttipalveluiden lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaiset projektikehityspalvelut. Ainoana alan suomalaisena konsulttina voimme ottaa vastuun koko projektin kehitysprosessista. Viemme projektin ideatasolta rakennusvalmiiseen tuulipuistoon.

Etsimme projektianalytiikkatiimiimme kahta uutta työntekijää:

  • Projektianalyytikko/Kontrolleri
  • Projektianalytiikkaharjoittelija

Etha Windin analytiikkatiimi työskentelee esimerkiksi due diligenceen (DD) ja toteutettavuuslaskelmiin liittyvien tehtävien parissa. Due diligence -projekteja tehdään, kun tuulivoimaprojekti on myyty tai rahoitettu. DD-konsultin tehtävänä on kriittisesti arvioida projektin dokumentointia sekä riskejä. Projektianalytiikatiimi tekee myös taloudellisia toteutettavuuslaskelmia sekä tukee transaktioita, kun tuulivoimaprojekteja myydään.

Voit lukea tehtävästä lisää englanniksi painamalla tästä.