shutterstock_551982085-2

Haemme harjoittelijoita/trainees

EthaWind tarjoaa sinulle mahdollisuutta liittyä todellisten asiantuntijoiden joukkoon, tuottamaan energiaa kestävällä tavalla torjuen samalla ilmastonmuutosta.

Harjoittelijana avustat asiantuntijoita tuulivoimaselvitysten laatimisessa. Toimit aktiivisesti projektiryhmissä ja tuotat materiaalia asiantuntijoille. Tämä tehtävä soveltuu loistavasti vaikkapa lopputyötä suunnittelevalle opiskelijalle tai juuri opintonsa päättäneelle tulevaisuuden asiantuntijalle.

Odotamme sinulta, loppuvaiheessa olevia AMK- tai yliopisto-opintoja. Olet mahdollisesti hankkinut jonkin verran työkokemusta teknologiateollisuudesta tai julkisen sektorin tehtävistä esimerkiksi maankäytön tai luvituksen tehtävistä. Olet kiinnostunut uusiutuvasta energiasta ja haluat olla mukana rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta. Sinulla tulee olla kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi, mikäli hallitset myös ruotsin, on se sinulle selkeä etu.

Me Etha Windillä arvostamme työntekijöitämme maksamalla myös harjoittelijoillemme kilpailukykyistä palkkaa ja tarjoamalla miellyttävät ja joustavat työskentelyolosuhteet. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm, 040 5245554 tai paivi.ekholm@wasatalent.fi

Jos sinä haluat mukaan tälle matkalle, laita hakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 21.10.2020.  Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.