Rekrytoimme: HR-päällikkö

Ovatko ihmiset ja heidän menestymisen tukeminen intohimosi? Nautitko HR-prosessien kehittämisestä ja johtamisesta? Haluatko olla osa kasvavaa asiantuntijaorganisaatiota ja edistää sen kasvua?

Jos vastauksesi näihin kysymyksiin on kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Etha Windillä – Suomen suurimmalla tuulivoimakonsultilla – saat mahdollisuuden auttaa ympäristöä työsi kautta. Lisäksi saat työnantajan, joka uskoo joustaviin työaikoihin, jatkuvaan koulutukseen sekä reiluun palkkaukseen.

Kasvavana yrityksenä tarjoamme myös hyvät uranäkymät. Tavoitteemme on tuplata 25 konsulttimme määrä kolmessa vuodessa.

Mitä työ pitää sisällään

HR-päällikkönä tärkein tehtäväsi on kehittää ja johtaa Etha Windin HR-prosesseja. Oikeiden ihmisten rekrytointi, luovan ja kannustavan yrityskulttuurin ylläpito sekä koulutuksen ja yksilöllisten kehitysmahdollisuuksien tarjoaminen on kasvavana yrityksenä meille hyvin tärkeää. Tehtävänäsi on varmistaa, että tarjoamme huippuluokan työntekijäkokemuksen.

HR-päällikkö tulee olemaan osa johtoryhmäämme, jossa sinulla on aktiivinen rooli liiketoimintamme ja organisaatiomme kehittämisessä.

Henkilöstöhallinnon lisäksi tulet todennäköisesti osallistumaan myös muihin työtehtäviin. Näiden tehtävien sisällöt voidaan räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, ja ne voivat liittyä esimerkiksi markkinointiin, brändäykseen tai projektityöhön.

Mitä odotamme sinulta

  • Aitoa kiinnostusta organisaation kehittämiseen
  • Vähintään viiden vuoden kokemusta henkilöstöhallinnosta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista englannin, suomen ja ruotsin kielen taitoa
  • Sosiaalisuutta ja kiinnostusta viestintään
  • Oma-aloitteisuutta ja järjestelmällistä työskentelyotetta
  • Intoa oppia uutta ja ottaa haasteita vastaan

Nämä ovat lisäetu

  • Aikaisempi kokemus energia-alalla tai asiantuntijaorganisaatioissa työskentelystä.
  • Kiinnostus markkinointiin tai kokemus markkinointialalta.

Työ alkaa heti kun mahdollista. Vastaremontoitu toimistomme sijaitsee Vaasan keskustassa, ja tulet työskentelemään siellä suurimman osan ajasta.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Caroline Kullbäckiin: +358 50 4024 759, caroline.kullback@ethawind.com.

Hae paikkaa

Lähetä hakemuksesi yhdessä yksityiskohtaisen CV:n sekä palkkatoiveen kanssa viimeistään 31.1.2023 osoitteeseen hr@ethawind.com.