victor-ann-mari-oliwia-news-1680×720 copy 2

Etha Windin tiimi jatkaa kasvuaan

Kolme uutta työntekijää toivotettiin tervetulleeksi tiimiin vuoden alussa.

Palveluiden kysyntä on kasvanut viime aikoina, ja niin on myös Etha Wind. Kasvu on jatkunut tänäkin vuonna – kolmen alkuvuonna tehdyn rekrytoinnin ansiosta Etha Windin tiimissä on nyt 21 työntekijää. Uusien rekrytointien myötä asiakkaita voidaan palvella yhä joustavammin.

Oliwia Lindström on nimitetty projektianalyytikoksi. Hänen tehtäviinsä kuuluvat sekä Due Diligence -projektit että toteutettavuuslaskelmat. Oliwialla on maisterin tutkinto Hankenilta ja hän on työskennellyt aiemmin Wärtsilän ostopuolella.

Victor Högholm on nimitetty controlleriksi ja tulee työskentelemään sekä sisäisten että ulkoisten projektien parissa. Oliwian tavoin myös Victorilla on maisterin tutkinto Hankenilta. Aiemmin hän työskenteli controllerina tilitoimisto Greenstopilla.

Ann-Mari Skytte on Etha Windin uusi toimistoassistentti. Hänen työnkuvaansa kuuluu monenlaiset tehtävät markkinoinnista ja myynnistä laskutukseen. Ann-Mari on liiketalouden tradenomi ja hän on työskennellyt aiemmin monen vuoden ajan Danfossilla.