caroline-kullback-2-scaled-muokattu

Caroline Kullbäck on Etha Windin uusi toimitusjohtaja

Uudet tuulet puhaltavat Etha Windillä, kun taloustieteen maisteri Caroline Kullbäck aloittaa uutena toimitusjohtajana.

Caroline Kullbäck on työskennellyt Etha Windillä seitsemän vuotta, viimeisimpinä vuosina operatiivisena johtajana ja projektianalyysiryhmän johtajana. Kullbäck on myös osakas. 

– Odotan innolla, että saan johtaa tätä motivoitunutta tiimiä ja organisoida työn niin, että myös jatkossa tuotamme asiakkaillemme korkealaatuisia palveluita. Toimitusjohtajana haluan olla etenkin tiimityöskentelijä. Pidän järjestyksestä ja haluan luoda turvallisen ja inspiroivan ympäristön, missä kollegoideni luovuudella on tilaa kukoistaa, sanoo Kullbäck.  

Uusiutuvaa energiaa koskevan tiedon ja osaamisen tarve kasvaa jatkuvasti. Etha Windin henkilöstömäärä on tuplaantunut viime vuosien aikana ja me rekrytoimme jatkuvasti lisää osaajia. 

– Parasta Etha Windissä on ihmiset. Meillä on töissä insinöörejä, ekonomeja, juristeja ja matemaatikkoja. Kaikki ovat osaavia ammattilaisia ja samalla todella hyviä tyyppejä. Minä haluan panostaa erityisen paljon siihen, että myös uudet työntekijät pääsevät heti mukaan porukkaan, Kullbäck sanoo.

Etha Windin perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Staffan Asplund siirtyy seniorikonsultiksi ja hallituksen puheenjohtajaksi. Projektianalyysiryhmän uutena johtajana aloittaa projektianalyytikko Oliwia Lindström.