13.03.2020

Vaasan EnergyWeek -tapahtumaa siirretään

Yhdeksäs Vaasassa 16. – 19.3. 2020 järjestettävä EnergyWeek Vaasassa 16.-19.  siirretään pidättäväksi myöhemmin. 

Maaliskuulle suunniteltua EnergyWeek:ä lykätään yhä kasvavien huolenaiheiden vuoksi, jotka liittyvät corona COVID-19 -viruksen puhkeamiseen.

Järjestäjä tiedottaa seuraavasti:

"Näytteilleasettajille ja vierailijoille osoitetun korotetun uhan vuoksi päätettiin kaikkien osallistujien ja Vaasan asukkaiden turvallisuuden vuoksi, että kaikkia EnergyWeek-tapahtumia on lykättävä", sanoo Vaasan kaupungin tartuntatauteihin erikoistunut Heikki Kaukoranta.

”Tämä on erittäin valitettavaa kaikille osapuolille, mutta osallistujien ja yleisön terveys on tärkein huolemme. Meillä on yli kymmenen EnergyWeek-yhteistyökumppania ja yli 30 järjestäjän tiimi, jotka kaikki ovat työskennelleet ahkerasti viimeisen kuuden kuukauden ajan parhaan mahdollisen tapahtuman rakentamiseksi, unohtamatta yli 100 puhujaa ja 200 näytteilleasettajaa ja ennätyksellisen määrän rekisteröityjä kävijöitä. Siksi pidämme tärkeänä, että tapahtuma tullaan järjesteämään myöhemmässä vaiheessa ja ajankohtana, jolloin viranomaiset pitävät sitä turvallisena ”, sanoo EnergyVaasa -viestinnän päällikkönä toimiva Kristoffer Jansson.

Etha Wind tiedottaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan

Mikäli olette varanneet tapaamiset ja olette saapumassa Vaasaan kyseisenä ajankohtana, yrityksemme edustajat ottavat vieraita vastaan ja järjestävät tapaamisen. Muussa tapauksessa hoidamme sovitut tapaamiset joko aikatauluttamalla tapaamiset uudestaan tai vaihtoehtoisesti etäneuvottelulaitteiden avulla. Lisätietoja saatte yhteyshenkilöltänne.

 

Lisätietoja järjestäjän kotisivuilta:  https://www.energyweek.fi/